Sto - Bosna i Hercegovina
Bojorad - Brčko

Sto AG
  Polazna Filozofija
Filozofija
PDF Ispis E-mail

Arhitektura igra važnu ulogu u životu ljudi – ona se ogleda u jedinstvenosti naselja, grada, regije. To uključuje i netaknuti okoliš. Sto AG obvezuje se na pažljivo postupanje s prirodnim resursima i njeguje suradnju s partnerima istomišljenicima. Tvrtki Sto su pored razvoja, proizvodnje i prodaje sustava i usluga, jednako važni ekonomski pokazatelji – novostvorena vrijednost za zanatlije, arhitekte i investitore.

Lajtmotiv tvrtke Sto – ujedno i glavna značajka slike poduzeća Sto u javnosti – prenosi visoke zahtjeve nama i na sam proizvod: Očuvanje vrijednosti starih i novih objekata problem je koji muči poduzetnike, investitore i korisnike. Da bi riješio taj problem, Sto istražuje, razvija, proizvodi i prodaje proizvodne sustave i usluge, čija je zadaća očuvanje i poboljšanje konstrukcije i funkcije zidova, stropova i podova i njihova trajna zaštita od oštećenja.

Pored ovog funkcionalnog zadatka, ništa manje značajno nije ni estetsko oblikovanje objekata bojom i strukturom. Sto želi biti predvodnik u ekološkom i humanom oblikovanju životnog prostora. Zbog toga Sto njeguje suradnju s kupcima i partnerima istomišljenicima.

Sto se trudi ispuniti sve ono što obećava njegov moto u odnosu na sve sudionike gradnje. Ovaj moto može se sažeti u dvije riječi "Svjesno graditi". Zadaća partnerske firme "Bojorad" za Bosnu i Hercegovinu je u tome, da sve ovo prenese i sprovede na našim prostorima.

 


Bojorad Brčko

Bojorad

 

 

Znate li šta je efekat lotusovog lista?
 


Get the Flash Player to see this player.Get the Flash Player to see this player.

Copyright © 2000 - 2009 Cyber CMS. Designed by Cyber.co.ba
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.