Sto - Bosna i Hercegovina
Bojorad - Brčko

Sto AG
  Polazna Grupa STO
Grupa STO
PDF Ispis E-mail

Pet stupova grupe Sto: Društva kćeri i holding društva samostalno, aktivno i vrlo fleksibilno grade mrežu inovacija na tržištu, od čega profitira cijela Sto Grupa. Interne sinergije induciraju nove, sveobuhvatnije pakete usluga, s kojima raste i općenita stručnost grupe Sto. Jer na kraju krajeva, na objektu se ujedinjuju sve pojedinačne stručne sposobnosti ne bi li se postiglo estetsko rješenje koje će biti optimalno kako u funkcionalnom tako i u gospodarskom pogledu.

STO grupa

Sto AG
Središnji, a ujedno i nosivi stup mreže stručnosti je samo društvo Sto AG – s društvima kćerima i svojim distributerima diljem svijeta. Ono najviše doprinosi bogatoj proizvodnoj paleti Sto Grupe svojim opsežnim proizvodnim programima na području termoizolacijskih fasadnih sustava i te unutarnjih i vanjskih premaza (boje i žbuke).

StoDesign
StoDesign u potpunosti je posvećen estetici gradnje. Stručnjaci za dizajn koji rade u decentraliziranim studijima razvijaju koncepte boja i materijala za pojedine objekte, veće stambene objekte, cijela naselja, unutarnje prostore ili proizvodne pogone. Oni na seminarima svoje dizajnersko znanje prenose partnerima projektantima i građevincima.

StoCretec GmbH
StoCretec GmbH usredotočen je na široko područje zaštite i popravka betona.
Tu spadaju i sustavi premaza za industrijske podove i tehnologije za isušivanje zidova.

erotec GmbH
Program Verotec GmbH obuhvaća iskušane sustave ovješenih i kombiniranih fasada, akustičke sustave i dekorativne profile za unutarnje i vanjske radove.

Inotec GmbH
Kad je riječ o racionalnoj i nesmetanoj ugradnji pastoznih ili praškastih proizvoda, prava adresa je Inotec GmbH. Pored visokoučinkovite silosne i strojne tehnike koja je razvijena isključivo za Sto, Inotec isporučuje i sve alate za ručnu ugradnju proizvoda tvrtke Sto.

 


Bojorad Brčko

Bojorad

 

 

Znate li šta je efekat lotusovog lista?
 


Get the Flash Player to see this player.Get the Flash Player to see this player.

Copyright © 2000 - 2009 Cyber CMS. Designed by Cyber.co.ba
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.