Sto - Bosna i Hercegovina
Bojorad - Brčko

Sto AG
  Polazna O nama
O nama

 

Održati i povećati vrijednost građevinskih objekata. Zaštititi i sanirati zidove, podove i stropove, povećati njihovu funkcionalnu i estetsku trajnost. U tome leži zadaća Sto AG.

S tim ciljem ovo poduzeće razvija, proizvodi i prodaje sisteme proizvoda i usluge. Arhitektura igra značajnu ulogu u životu ljudi. Njezina zrelost ogledava se u ukupnoj slici nekog naselja, grada, regije. Sliku upotpunjuje i netaknuti okoliš.

Sto AG dužan je postupati s prirodnim resursima tako da ih što bolje očuva. Zato njeguje suradnju s partnerima - svojim istomišljenicima.

Bojorad d.o.o.- Brčko je osnovano 1990 godine. Djelatnost firme je prodaja svih vrsta fasade, boja, lakova, betonskih izolacionih materijala, akustike i ostalih dekorativnih materijala u završnom građevinarstvu.

Od 2000. – te godine smo zastupnici firme Sto AG Stühlingen-Njemačka za Bosnu i Hercegovinu.

Važan zadatak firme Sto je proizvodnja kvalitetnih proizvoda. Na našoj web stranici dobit će te iscrpan pregled asortimana i proizvoda firme Sto. U Proizvodnom programu moći će te pronaći jasno razčlanjene tri grupe proizvoda:

  • fasada;
  • unutarnji prostor;
  • beton.


Oblici, boje i materijal karakterizuju izgled fasade. Ne manje važan je i pogled iza fasade: njezina funkcionalnost i trajnost. Fasada izrađena proizvodima i sustavima Sto ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred neki izvedbeno usavršeni element zgrade.

Pri oblikovanju interijera teži se povezivanju funkcionalsoti i estetike u skladnu cjelinu. Unutarnji premazi Sto savršeno odgovaraju ovim zahtjevima. Ekonomični su pri ugradnji, doprinose individualnom i funkcionalnom dizajnu prostora i zadovoljavaju visoke kvalitetne standarde u pogledu zdravog „života u interijeru“.

Sto je prihvatio i izazov da zaštiti betonske objekte i da na taj način sačuva njihovu substancu-preventivnom zaštitom i sanacijskim mjerama, gospodarski i ekološki te uvijek teži da zahtjevima tehnike i pitanjima estetike pridoda jednaku važnost.

Drugi, kompleksan izazov sastoji se u tome da proizvodi Sto kod svakog objekta pospješe optimalne rezultate. A budući da su za Sto važni samo ukupni rezulatati, oko svih sustava proizvoda, grupiraju se usluge orijentirane na projektiranje i primjenu-sustav Sto: Za uspješan nastup svakog pojedinog kupca.

Optimirati društveni proizvod zanatlija, arhitekata i investitora - tako glasi poslovni moto tvrtke Sto AG. A na sljedećim stranicama pročitajte, kojim scenarijem ona postiže svoj cilj.

Bojorad Brčko

Bojorad

 

 

Znate li šta je efekat lotusovog lista?
 


Get the Flash Player to see this player.Get the Flash Player to see this player.

Copyright © 2000 - 2009 Cyber CMS. Designed by Cyber.co.ba
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.